Vacature Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Ben jij commercieel, enthousiast en gedreven en heb jij daarnaast affiniteit met techniek? Wil jij ons team komen versterken en samen onze ambities waarmaken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Studco International BV is op zoek naar een: Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Wat houdt de functie in?

Jij bent telefonisch het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties. Je geeft advies en vertaalt de behoefte van de klant naar een concrete offerte. Hiervoor vraag je indien nodig producten aan bij onze leveranciers en bereken je de verkoopprijs. De offertes worden door jou actief opgevolgd om de order binnen te halen. Het complete ordertraject van binnenkomst order tot en met verzending wordt door jou verzorgt, waarbij je gebruikt maakt van ons ERP-systeem Account View. Je werkt hierbij nauw samen met je collega medewerker binnendienst. Verder assisteer je bij de verschillende verkoop- en marketingactiviteiten en het maken van afspraken voor de accountmanager en monteur.

 

Wij bieden:

- een fulltime functie voor 40 uur

- een leuke, afwisselende baan

- een prettige werksfeer in een kleine, informele en dynamische organisatie

- een marktconform salaris

 

Wij vragen:

- een commerciële of technische afgeronde opleiding op MBO 4-niveau

- een commercieel en communicatief ijzersterke collega met technisch inzicht

- een stressbestendig, accuraat en doortastend persoon

- een flexibele, servicegerichte en proactieve instelling 

- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

- kennis van de Engelse taal is een pre

- kennis van de Duitse taal is een pre

- werkervaring in een soortgelijke functie

 

Studco International BV is als technische groothandel al 34 jaar dé specialist in stiftlastechniek. Wij verkopen, verhuren en onderhouden stiftlasapparatuur en geautomatiseerde systemen. Daarnaast verkopen wij alle aanverwante verbruiksmaterialen en accessoires. Als extra service, voeren wij stiftlaswerkzaamheden uit bij onze klanten of in onze werkplaats in Oss. Onze producten en diensten vinden hun weg in tal van toepassingen bij onder andere de apparaten- en machinebouw, staalbouw, scheepsbouw en de on- & offshore . Studco is een professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf met in totaal 5 medewerkers.

 

Wil jij ons team versterken? Mail dan je sollicitatie en cv naar info@studco.nl ter attentie van Jorgo van den Brand.

 

Studco International BV

Dommelstraat 6c

5347 JL  Oss

Ind.terrein De Elzenburg

www.studco.nl

Direct een vraag stellen?