Nelson 800i

Het Nelson 800i stiftlasapparaat is door de toepassing van bewezen inverter technologie zeer licht van gewicht. Licht van gewicht, maar met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Nelson gewend bent!

De 800i weegt slechts 18kg en levert toch gewoon een lasstroom van 800A. Hierdoor kunt u MR M12 en een volle diameter van 10mm. zonder problemen stiftlassen. De inverter- en microprocessor-technologie zorgen voor een zeer nauwkeurige afstelling en een verfijnd lasproces. Zowel bij het stiftlassen met keramische ring als met het short-cycle stiftlassen, bent u verzekerd van een superieur resultaat.
Het 800i stiftlasapparaat is zeer compleet uitgevoerd met onder andere standaard geïntegreerde procescontrole, voorkeuzeprogrammering, herkenning van losse stekkers en kabelbreuk en uitrusting voor het stiftlassen met beschermgas. Met de Nelweld software en een netwerkaansluiting, is het ook mogelijk om de procescontrole data extern op te slaan en te analyseren. Daarnaast kunt u het systeem zelfs beveiligen met een wachtwoord, waardoor alleen geautoriseerde gebruikers de parameters kunnen wijzigen.
Dit en nog veel meer is mogelijk met de zeer complete en gebruiksvriendelijke Nelson 800i inverter!

Direct een vraag stellen?

Folder 800i

Gerelateerde producten