Toepassing uitgelicht: de Clipnagel

Snel isoleren met de clipnagel. Het monteren van isolatie op constructies en luchtkanalen kan niet eenvoudiger dan met dit stiftlasproduct.

Het stiftlaspistool wordt uitgerust met een magnetische houder, u stelt het stiftlasapparaat in en isoleren maar...
Zie film https://youtu.be/zXZi4KqVgPo

 

De clipnagel wordt met de clip op de magneethouder geplaatst, u prikt de nagel door de isolatie en met een druk op de knop wordt de nagel vastgelast. Afhankelijk van de isolatiedikte en hoe makkelijk deze in te drukken is, gebruikt u de daarvoor bestemde lengte clipnagel. Speciaal voor isolatie met een aluminium folie, zijn er clipnagels verkrijgbaar met een geïsoleerde nagel en indien gewenst een geïsoleerde clip. Daarnaast levert Studco voor het monteren van de isolatie met folie een speciaal accessoire, waarmee de clip de folie niet raakt tijdens het lassen.

 

Bij het isoleren met brandwerende isolatie komt u vaak geverfde liggers en kolommen tegen. U kunt de verf eenvoudig plaatselijk door de isolatie heen verwijderen met een bolkopfrees. Na het frezen, blijft de positie in de isolatie goed zichtbaar, zodat u op precies de juiste positie de clipnagel kunt stiftlassen.

 

Voor dit product heeft u een stiftlasapparaat met condensator ontlading nodig zoals de CDM serie of de CDI serie. Het type hangt onder andere af van de toepassing en benodigde lengte verlengkabel. Laat u vrijblijvend door Studco adviseren!

Direct een vraag stellen?

Catalogus Isolatiebedrijven

Gerelateerde producten