Stiftlasapparaat - Stiftlasmachine

Zoekt u een stiftlasapparaat of stiftlasmachine dat geschikt is voor het stiftlassen met vlamboog en keramische ring op dik plaatstaal of warm gewalste profielen en voor het stiftlassen van stiftdeuvels, lasbouten en lasstiften met een grote diameter? Kijk dan bij onze lijn Nelson stiftlasapparaten. Wilt u short cycle stiftlassen met gasbescherming op dunne plaat? Kijk dan tevens bij de Nelson stiftlasapparaten. Bent u op zoek naar een stiftlasapparaat dat geschikt is voor het onzichtbaar stiftlassen met condensator ontlading op dun koud gewalst plaatstaal? Kijkt u dan bij de Taylor CDM serie en CDi serie. Als u uw stiftlasproces wilt automatiseren, kijk dan voor onze volautomatische CNC stiftlassystemen bij CNC en robot stiftlassysteem.


Taylor CDM serie
Taylor CDM serie

Compacte, lichtgewicht en draagbare stiftlasapparaten voor het stiftlassen met condensator ontlading. Geschikt voor het stiftlassen van lasbouten en lasstiften met een diameter van 2 t/m 10mm. op koud gewalste dunne plaat van staal, rvs, aluminium en messing.

Lees meer
Taylor CDi serie
Taylor CDi serie

Met het eenvoudige en robuuste ontwerp en door de toepassing van een inverter weegt de CDi apparatuur bijna de helft van de meeste conventionele stiftlasapparaten voor het stiftlassen met condensator ontlading. Geschikt voor het stiftlassen van lasbouten en lasstiften met een diameter van 2 t/m 10mm. op koud gewalste dunne plaat van staal, rvs, aluminium en messing.

Lees meer
Nelson 800i
Nelson 800i

Het Nelson 800i stiftlasapparaat is door de toepassing van bewezen inverter technologie zeer licht van gewicht. Licht van gewicht, maar met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Nelson gewend bent!

Lees meer
Nelson Alpha 850
Nelson Alpha 850

Het Nelson Alpha 850 stiftlasapparaat heeft zich reeds vele jaren bewezen met zijn robuustheid en betrouwbaarheid. De kwaliteit en levensduur van dit apparaat zijn ongeëvenaard.

Lees meer
Nelson 1500i
Nelson 1500i

Het Nelson 1500i stiftlasapparaat is door de toepassing van bewezen inverter technologie zeer licht van gewicht. Licht van gewicht, maar met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Nelson gewend bent!

Lees meer
Nelson Intra 1400 - Intra 2100
Nelson Intra 1400 - Intra 2100

De Nelson Intra 1400 en 2100 stiftlasapparaten hebben zich, net als het kleine broertje Alpha 850, reeds vele jaren bewezen met zijn robuustheid en betrouwbaarheid. De kwaliteit en levensduur van deze stiftlasapparatuur zijn ongeëvenaard.

Lees meer
Nelson Nelweld N4000 - N6000
Nelson Nelweld N4000 - N6000

Met de Nelson Nelweld 4000 en Nelweld 6000 stiftlasapparaten kunnen de grootste uitdagingen op het gebied van stiftlastechniek worden aangegaan! Het stiftlassen met vlamboog en keramische ring van Ø25mm. stiftdeuvels, doorlastechniek voor staalplaat-betonvloeren of zeer lange verlengkabels van meer dan 100 meter, niets gaat te ver voor de Nelweld 4000 en Nelweld 6000.

Lees meer