Stiftlasapparaat

Zoekt u een stiftlasapparaat of stiftlasmachine die geschikt is voor het stiftlassen met vlamboog en keramische ring op dik plaatstaal of warm gewalste profielen en voor het stiftlassen van stiftdeuvels, lasbouten en lasstiften met een grote diameter? Kijk dan bij onze aanbod Bolte stiftlasapparaten uit de LBH, PRO-D, PRO-S en PRO-i serie. Wilt u short cycle stiftlassen met gasbescherming op dunne plaat? Kijk dan bij ons aanbod Bolte stiftlasapparaten uit de LBH, PRO-S en PRO-i serie. Bent u op zoek naar een stiftlasapparaat dat geschikt is voor het onzichtbaar stiftlassen met condensator ontlading op dun koud gewalst plaatstaal? Kijkt u dan bij ons aanbod Bolte stiftlasapparaten uit de LBS, LBS-Accu en PRO-C serie. Als u uw stiftlasproces wilt automatiseren, kijk dan voor onze volautomatische CNC stiftlassystemen bij CNC en robot stiftlassysteem.


Bolte LBS serie
Bolte LBS serie

>>> Stiftlassen met condensator ontlading <<< De eenvoudige en robuuste LBS serie van Bolte BTH Tech bestaat uit compacte lichtgewicht modellen en wat zwaarder uitgevoerde modellen. Welk model voor u het meest geschikt is, hangt af van de diameters en materialen die u wilt lassen.

Lees meer
Bolte PRO-C serie
Bolte PRO-C serie

>>> stiftlassen met condensator ontlading <<< De intelligente PRO-C serie van Bolte BTH Tech bestaat uit compacte lichtgewicht modellen en wat zwaarder uitgevoerde modellen. De apparatuur biedt tal van functies, waaronder lasprogramma's en een kwaliteitscontrolesysteem. Desondanks is de bediening zeer eenvoudig. De zwaardere modellen zijn tevens inzetbaar voor automatisering.

Lees meer
Bolte LBS accu serie
Bolte LBS accu serie

>>> Stiftlassen met condensator ontlading <<< De eenvoudige en robuuste LBS accu serie van Bolte BTH Tech is uitgevoerd met een omwisselbare accu. Door de accu bent u mobiel en niet afhankelijk van een stroomaansluiting. Welk model voor u het meest geschikt is, hangt af van de diameters en materialen die u wilt lassen.

Lees meer
Bolte LBH serie
Bolte LBH serie

De LBH stiftlasapparaten van Bolte BTH Tech zijn ontworpen voor het stiftlassen met keramische ring en Short Cycle stiftlassen. De machine is kenmerkend voor eenvoudige bediening en hoge laskwaliteit.

Lees meer
Bolte PRO-D serie
Bolte PRO-D serie

Deze robuuste microprocessor gestuurde PRO-D stiftlasmachines van Bolte BTH Tech zijn ontworpen voor het stiftlassen met keramische ring en Short Cycle stiftlassen. De microprocessor regelt continue zowel de lasstroom en tijd als ook de constante lasstroom. In combinatie met de hoge capaciteit garandeert dit optimale en constante lasresultaten.

Lees meer
Bolte PRO-i Inverter serie
Bolte PRO-i Inverter serie

Deze PRO-i inverter stiftlasapparaten van Bolte BTH Tech zijn zeer licht van gewicht en staan garant voor een excellente laskwaliteit. Moderne invertertechnologie zorgt voor een uiterst nauwkeurige regeling en een hoge reproduceerbaarheid van het lasproces en een zeer hoge lichtboog stabiliteit, zelfs bij korte lastijden en lage lasstromen.

Lees meer
Taylor CDM serie
Taylor CDM serie

Heeft u vragen over Taylor stiftlasapparatuur zoals de CDM serie of behoefte aan onderhoud of reparatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord!

Lees meer
Nelson stiftlasapparatuur
Nelson stiftlasapparatuur

Heeft u vragen over Nelson stiftlasapparatuur of behoefte aan onderhoud of reparatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord!

Lees meer
Laspistolen
Laspistolen

Bij de stiftlasapparaten zijn verschillende laspistolen leverbaar. Per type stiftlasapparaat wordt aangegeven met welke stiftlaspistolen deze geleverd kunnen worden.

Lees meer