Verhuur stiftlasapparaat

Heeft u te weinig stiftlaswerkzaamheden om in een stiftlasapparaat te investeren of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Huur dan bij Studco een stiftlasapparaat.

Het verhuur stiftlasapparaat wordt geleverd inclusief alle benodigde accessoires in een handige transportkist. Alle vlamboog stiftlasapparaten worden geleverd met een standaard lengte verlengkabel voor het laspistool en een 400Volt verloop van 4-polig naar 5-polig. Indien nodig dan kunt u extra verlengkabel voor het laspistool en zelfs 400 Volt verlengkabel bij huren. Bespreek altijd even met één van onze medewerkers onder welke omstandigheden u het stiftlasapparaat en laspistool gaat gebruiken, zodat wij u kunnen adviseren en het juiste stiftlasapparaat voor u reserveren.

In principe wordt het apparaat plug and play afgeleverd, maar voor de zekerheid zit er een beknopte handleiding bij het stiftlasapparaat. Indien gewenst, kan Studco bij u op locatie een instructie verzorgen voor uw stiftlasser. Ook voor het huren van een stiftlasapparaat denken wij met u mee en vinden we samen een oplossing voor een perfecte stiftlasverbinding!

Direct een vraag stellen?

Handleiding huurkist