Vacature Commercieel Technisch Adviseur

Houd jij van korte lijntjes en wil jij samenwerken in een klein hecht team? Wil jij samen met de eigenaar de koers uitzetten en het bedrijf naar een volgend niveau tillen? Ben jij commercieel ingesteld, leergierig en volg jij graag technische marktontwikkelingen op de voet? Kom dan als commercieel technisch adviseur ons team versterken. Meedenken, oplossen en verbinden...

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie bezoek je zowel nieuwe als bestaande klanten binnen Nederland en  Vlaanderen. Focus hierbij is de verbinding met onze klanten, het vergroten van de omzetgroei en aangaan van nieuwe relaties. Je luistert naar de behoeften van de klant, verzorgt op locatie demo’s en geeft (technisch) advies. Je vertaalt de behoefte van de klant naar een concrete offerte. Hierin word je ondersteund en werk je nauw samen met onze binnendienst collega’s.

Wie is Studco?

Studco Stiftlastechniek is een familiebedrijf en als technische groothandel al meer dan 40 jaar dé specialist in stiftlastechniek. Wij verkopen, verhuren en onderhouden stiftlasapparatuur en geautomatiseerde stiftlassystemen. Daarnaast verkopen wij alle aanverwante verbruiksmaterialen en accessoires. Verder willen wij een serieuze speler worden op het gebied van blindklinktechniek, met in eerste instantie focus op geautomatiseerde systemen. Onze producten en diensten vinden hun weg in tal van toepassingen bij onder andere de apparaten- en machinebouw, staalbouw, scheepsbouw, de on- & offshore en de weg- & waterbouw. Studco is een professioneel en ambitieus bedrijf met in totaal 4 medewerkers.

Welke ervaring en kennis heb je in huis?

  • Je hebt minimaal 3 tot 4 jaar ervaring in een vergelijkbare technisch, commerciële functie met acquisitie vaardigheden.
  • Je bent bekend in de metaal- en lastechniek en weet ook de weg naar passende klanten;
  • Je bent positief, ondernemend, energiek en een doorzetter;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je ook Duits dan is dat een pré.

Wat biedt Studco jou?

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • 28 vakantiedagen conform CAO Technische Groothandel;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een informele werkomgeving met gemotiveerde collega’s.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV zodat we snel met elkaar in contact kunnen komen!
Stuur deze naar info@studco.nl t.a.v. Els van de Ven of bel direct met haar op 06-21940680.