Bolte PRO-S 600

Het PRO-S 600 inverter stiftlasapparaat is zeer licht en heeft enkel een 230 V stroomaansluiting nodig. Ons advies = lasbereik Ø2 t/m M6

 

Lasbereik Ø 2-6 mm
Materiaal Staal, RVS, Aluminium
Lasmethode
(DIN EN ISO 14555)
drawn arc (ceramic ferrule), short cycle, optional: drawn arc (shielding gas)
Lasstroom 100-400 A, Traploos instelbaar
Lastijd 1- 115 ms, Traploos instelbaar
Lasbron Inverter
Stekker CEE 7/7
Net aansluiting 3230 (115) V, 50/60 Hz
Netzekering ≥ 10 AT
Bescherming IP 23
Afmetingen ((BxHxL) 195x260x400 mm
Gewicht 13 kg
Artikelnummer  
Geschikte laspistolen PHM-10, PHM-12, PHA-500, PHA-500-6


Het PRO-S 600 inverter stiftlasapparaat is zeer licht en heeft enkel een 230 V stroomaansluiting nodig. Uitgerust met microprocessor besturing is hij overtuigend door excellente laskwaliteit. Moderne Inverter technologie garandeert een nauwkeurige sturing en hoge reproduceerbaarheid van het lasproces en hoge boogstabiliteit, ook in geval van korte lastijden en lage lasstromen.

De machine biedt een hoge lascapaciteit (max. las- diameter 6 mm). Door het innovatieve koelconcept wordt een hoge inschakelduur en daarmee een hoge lassnelheid gegarandeerd. Door het beduidend lagere gewicht, ten opzichte van conventionele boutlasmachines is de Pro-S 600 uitermate geschikt voor mobiele toepassingen. Door de robuuste constructie is deze ook inzetbaar onder ruwe omstandigheden.
De Pro-S 600 is ontwikkeld voor stiftlassen met vlamboog en Short Cycle stiftlassen.
Lasstroom en Lastijd zijn traploos instelbaar. De machine is eenvoudig te bedienen door een robuuste draai- / drukknop en alle functies worden weergegeven op een groot display.
Door vóór ingestelde lasprogramma’s is het eenvoudig om de juiste instelling te kiezen voor verschillende toepassingen. Bovendien kunnen persoonlijke instellingen worden opgeslagen. Door het modulaire ontwerp is er de mogelijkheid de machine op te bouwen volgens klantgerichte wensen. Alle opties zijn ook nog achteraf in te bouwen.
De geïntegreerde lasparameter-bewaking voorziet in de kwaliteitscontrole van de gerealiseerde lassen. Standaard worden de parameter instellingen van de laatste 10 lassen opgeslagen. Optioneel is er een parameter-geheugen voor 24.500 lassen leverbaar voorzien van een USB-interface voor dataoverdracht naar een PC.
Verdere opties die kunnen worden ingebouwd zijn, een gasmodule voor het lassen onder beschermgas en een automatic module voor de aansturing van een automatische boutentoevoer VBZ en een automatisch laspistool. Voor het werken met meerdere (max.4) laspistolen met elk hun eigen parameter instelling is er de adapterbox PRO- SPLIT beschikbaar als accessoire. Deze detecteert automatisch welk pistool er gebruikt wordt.
 

Gerelateerde producten