Vlamboog of getrokken lichtboog

Alle lasbouten, lasstiften, binnendraadbussen en stiftdeuvels voor het stiftlassen met vlamboog en keramische ring worden geleverd volgens norm DIN EN ISO 13918 en hebben de Duitse kwaliteit. Alle overige stiftlasproducten die niet in deze norm beschreven staan, worden wel volgens de richtlijnen van norm DIN EN ISO 13918 geproduceerd en geleverd. De kwaliteit van het stiftlasmateriaal, de hoeveelheid aluminium flux, de nauwkeurigheid en de maatvoering van de stiftlasproducten zijn essentieel voor het verkrijgen van een kwalitatief goede en reproduceerbare stiftlasverbinding. In verband met de stiftlaskwaliteit is het bij het stiftlassen met vlamboog van belang dat iedere lasbout of lasstift wordt gelast met een keramische ring. Standaard worden er de juiste keramische ringen bij de stiftlasproducten geleverd.


Stiftlasbout type PD en RD
Stiftlasbout type PD en RD

De stiftlasbout voor het stiftlassen met vlamboog wordt volgens ISO 13918 onderverdeeld in type PD en RD.

Lees meer
SD Stiftdeuvel of Kopdeuvel
SD Stiftdeuvel of Kopdeuvel

Stiftdeuvel of kopdeuvel type SD volgens ISO13918 met CE markering en 3.1 materiaalcertificaat, zodat uw dossier compleet is voor de norm NEN-EN 1090.

Lees meer
Binnendraadbus type ID
Binnendraadbus type ID

Binnendraadbus type ID volgens ISO13918 is standaard leverbaar in de materialen staal 4.8 en roest vast staal 1.4301 / RVS A2-50. Op aanvraag zijn ook binnendraadbussen leverbaar van andere materialen of met een oppervlaktebehandeling.

Lees meer
Isolatienagels en clip
Isolatienagels en clip

Isolatienagel type IS, clip, alu buspen type VBS, CD isolatienagel en de clipnagel.

Lees meer