Laspistolen

Bij de stiftlasapparaten zijn verschillende laspistolen leverbaar. Per type stiftlasapparaat wordt aangegeven met welke stiftlaspistolen deze geleverd kunnen worden.


PKM-1B contact laspistool
PKM-1B contact laspistool

>>> Stiftlassen met condensator ontlading <<< Het compacte PKM-1B contact laspistool is speciaal gemaakt voor stiftlassen met condensator ontlading waarbij de lasbout in contact blijft met de plaat. Door de hogere veerdruk is het laspistool ook geschikt voor het stiftlassen op verzinkte materialen en M10 lasbouten.

Lees meer
PHM-1A laspistool
PHM-1A laspistool

>>> Stiftlassen met condensator ontlading <<< Het compacte PHM-1A laspistool is ontworpen voor stiftlassen met condensator ontlading waarbij de lasbout wordt opgetrokken. Door de lichtere veerdruk en instelbare optrekhoogte is dit laspistool ook geschikt voor het stiftlassen van aluminium.

Lees meer
PIM-1B en PIM-1K laspistool
PIM-1B en PIM-1K laspistool

>>> Stiftlassen met condensator ontlading <<< De PIM-1B is een compact laspistool voor het stiftlassen van clipnagels of schotelpennen (isolatiepen met vaste clip) met condensator-ontlading. De clipnagel wordt op de magnetische bouthouder gezet en door de isolatie gedrukt. Na het indrukken tot de benodigde veerdruk wordt de las automatisch gemaakt.

Lees meer
PHM-10 laspistool
PHM-10 laspistool

Het compacte stiftlaspistool PHM-10 is speciaal gemaakt voor Short Cycle lassen. Het garandeert optimale en constante lasresultaten en is zeer eenvoudig in gebruik. Robuuste constructie en hoge betrouwbaarheid. De ergonomische vorm en het lage gewicht zorgen voor minimale vermoeidheid tijdens het gebruik.

Lees meer
PHM-12 laspistool
PHM-12 laspistool

Het compacte boutlaspistool PHM-12 is gemaakt voor het boutlassen met keramische ring of beschermgas, en garandeert optimale constante lasresultaten met een zeer eenvoudige bediening. Voor de diverse toepassingen is een uitgebreid programma aan toebehoren verkrijgbaar. De PHM-12 kenmerkt zich door zijn robuuste uitvoering en grote betrouwbaarheid. De ergonomische vormgeving en geringe gewicht

Lees meer
PHM-160 laspistool
PHM-160 laspistool

Het compacte laspistool PHM-160 is gemaakt voor Drawn-Arc boutlassen. Het garandeert optimale constante lasresultaten en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ombouw naar een andere lasbout is eenvoudig en een uitgebreide range accessoires is verkrijgbaar. De PHM-160 staat voor een robuuste constructie en hoge betrouwbaarheid. Het ergonomisch design en een gering gewicht zorgen dat u onvermoeid kunt

Lees meer
PHM-161 laspistool
PHM-161 laspistool

Het compacte laspistool PHM-161 is gemaakt voor Drawn-Arc boutlassen. Het garandeert optimale constante lasresultaten en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ombouw naar een andere lasbout is eenvoudig en een uitgebreide range accessoires is verkrijgbaar. De PHM-160 staat voor een robuuste constructie en hoge betrouwbaarheid. Het ergonomisch design en een gering gewicht zorgen dat u onvermoeid kunt

Lees meer
GD 12sc laspistool
GD 12sc laspistool

Het boutlaspistool GD 12sc is ontworpen voor Short Cycle boutlassen. De instelbare lichthoogte (instelbereik: 0 - 2,5 mm) maakt een perfecte instelling mogelijk voor elke toepassing. In combinatie met de lineair kogel gelagerde pistool-as, de ruim bemeten laskabel van 35 mm², en de automatische lengtecompensatie, de nieuwe GD 12sc garandeert altijd perfecte lasresultaten.

Lees meer
GD 12 laspistool
GD 12 laspistool

Het boutlaspistool GD 12 is ontworpen voor boutlassen met getrokken lichtboog tot een lasdiameter van 12 mm. De instelbare lichthoogte (instelbereik: 0 - 2,5 mm) maakt een perfecte instelling mogelijk voor elke toepassing. In combinatie met de lineair kogel gelagerde pistool-as, de ruim bemeten laskabel van 35 mm², en de automatische lengtecompensatie, garandeert de nieuwe GD 12 altijd perfecte

Lees meer
GD 15 laspistool
GD 15 laspistool

Het boutlaspistool GD 15 is ontworpen voor boutlassen met getrokken lichtboog tot een lasdiameter van 15 mm. De instelbare lichthoogte (instelbereik: 0 - 2,5 mm) en de hydraulische pistool-as demping maakt een perfecte instelling mogelijk voor elke toepassing. In combinatie met de lineair-kogel gelagerde pistool-as, de ruim bemeten laskabel van 35 mm², en de automatische lengtecompensatie,

Lees meer
GD 16 laspistool
GD 16 laspistool

Het laspistool GD-16 is gemaakt voor Drawn-Arc boutlassen tot 16 mm. Met de instelbare lichthoogte (0-4 mm) en de hydraulische demping is een perfecte instelling mogelijk voor elke toepassing. In combinatie met de lineair gelagerde pistool-as, de zware 50 mm² laskabel en de automatische lengtecorrectie garandeert de GD 16 altijd perfecte lasresultaten.

Lees meer
GD 19 laspistool
GD 19 laspistool

Het Drawn Arc boutlaspistool GD-19 is speciaal gemaakt voor het lassen van kopdeuvels tot 19 mm. De laskabel met een dikte van 95mm² is speciaal buiten de handgreep geplaatst voor een hoge lassnelheden en een lange levensduur van het pistool.

Lees meer
GD 22 laspistool
GD 22 laspistool

Drawn Arc boutlaspistool GD-22 is speciaal gemaakt voor het lassen van kopdeuvels met grote diameter, (19 en 22 mm.) De extra grote instelbare lichthoogte (0-6 mm) samen met de nieuw ontwikkelde hydraulische demping garanderen een optimaal lasresultaat in dit bereik.

Lees meer
GD 25 laspistool
GD 25 laspistool

Drawn Arc boutlaspistool GD-25 is speciaal gemaakt voor het lassen van kopdeuvels met grote diameter, (22 en 25 mm.) De extra grote instelbare lichthoogte (0-6 mm) samen met de nieuw ontwikkelde hydraulische demping garanderen een optimaal lasresultaat in dit bereik.

Lees meer
Taylor laspistool
Taylor laspistool

Heeft u vragen over een Taylor laspistool of behoefte aan onderhoud of reparatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord!

Lees meer
Nelson laspistool
Nelson laspistool

Heeft u vragen over een Nelson laspistool of behoefte aan onderhoud of reparatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord!

Lees meer