Bolte PRO-C 750

Het compacte en intelligente PRO-C 750 stiftlasapparaat is ontworpen voor stiftlassen met condensator ontlading en wordt gekenmerkt door de eenvoudige bediening en hoge laskwaliteit. Ons advies = lasbereik Ø2 t/m M6/M8

 

Lasbereik Ø 2-8 mm
Lasbaar materiaal Staal, RVS, Aluminium, Messing (MS63)
Lasmethode Condensator ontlading / Lift en Kontakt (DIN EN ISO 14555)
Lastijd 1-3 ms
Capaciteit 66000 µF
Laadstroom 60-200 V traploos instelbaar
Laad energie 1320 Ws
Stroombron Condensator batterij
Stekker Randaarde stekker DIN 49441
Netaansluiting 230 V (+/- 10%), 2 A, 50/60 Hz
(omstelbaar naar 115 V (+/- 10%), 4 A, 50/60 Hz)
Zekering 10 AT
Bescherming IP 21
Afmetingen (LxBxH) 400x195x260 mm
Gewicht 11 kg
Geschikte laspistolen PKM-1B, PHM-1A


De microprocessor-gestuurde lasmachine Pro-C 750 is ontworpen voor condensator-ontlading stiftlassen. Microprocessor controle en continue regeling van de laadstroom, in combinatie met de hoge capaciteit van de machine, garandeert optimale en constante lasresultaten. Door de elektronisch geregelde inverter laadprint worden extreem korte oplaad-tijden, en dus hoge lassnelheden gehaald. De machine is eenvoudig te bedienen door een degelijke draai-druk knop en alle functies en parameters worden op een groot display weergegeven. De vooringestelde lasprogramma’s helpen bij de keuze van de juiste las-instellingen. Bovendien kunnen persoonlijke lasprogramma’s worden opgeslagen. De modulaire opbouw maakt het mogelijk om klantgerichte opties samen te stellen. Achteraf uitbreiding is mogelijk. Geïntegreerde lasparameter-bewaking draagt bij aan de kwaliteitscontrole van de las. Standaard wordt de instelling van de laatste 10 lassen vastgelegd. Optioneel is een parameter-geheugen voor 24.500 lassen verkrijgbaar. Deze heeft tevens een USB-interface voor data overdracht (parameter-instellingen) naar een PC.
Voor aansluiting tot 4 stuks laspistolen, al dan niet met verschillende lasstroom-instellingen, is er een PRO-SPLIT adapterbox verkrijgbaar. Deze Adapterbox detecteert automatisch welk pistool gebruikt wordt.

Folder Bolte PRO-C serie Folder Bolte PKM en PHM laspistool

Direct een vraag stellen?

Gerelateerde producten